Flytopia op Facebook Flytopia op Youtube Flytopia op Twitter
Alleen wekken voor de maaltijd!
juni 18, 2013 — 21:40

Author: admin | Category: Nieuws | Comments: 0

Veel slapende reizigers in het vliegtuig klagen over het feit dat ze worden overgeslagen door het vliegtuig personeel wanneer de maaltijd wordt rond gedeeld. Zodoende lopen ze regelmatig een maaltijd mis tijdens een vlucht. Een nieuwe uitvinding maakt korte metten met dit probleem.

Vanaf nu weet het vliegtuig personeel precies wat de slapende reizigers wenst. Op het Total Eclipse oogmasker kan namelijk een boodschap worden geschreven, voordat je lekker gaat liggen slapen. Uiteraard blokkeert het masker al het licht, maar is ook uitgevoerd met een schrijf oppervlak aan de buitenkant. Hier kun je persoonlijke wensen opschrijven zoals “a.u.b wekken voor het ontbijt.” Zodoende weet de dienstdoende steward of sterwardess precies waar hij of zij aan toe is en of de reiziger gewekt moet worden. Het schrijf oppervlak is eenvoudig te wissen voor een nieuwe boodschap.

18-6-2013
De bedenker en tevens directeur van de Total Eclipse heeft het masker bedacht aan de hand van zijn eigen ervaringen in het vliegtuig. Hij sliep regelmatig door maaltijden heen tijdens zijn vele vliegreizen. Uiteraard kun je hier het vlieg personeel niet de schuld van geven, want die weten niet dat je gewekt wil worden of dat je wilt blijven slapen. Dit communicatie probleem moest volgens de bedenker eenvoudig zijn te verhelpen met zijn Total Eclipse oogmasker idee.

Het oogmasker oogt misschien wat ongemakkelijk, maar zit zeer comfortabel met zijn zachte binnenkant. De oogmaskers zijn vooralsnog alleen online te bestellen. De directie hoopt ze binnenkort ook via de grotere luchtvaartmaatschappijen zelf aan te kunnen bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *